Log på webshoppen

Vilkår & betingelser

Samtykkeerklæring

Jeg giver hermed samtykke til, at Dagrofa S-Engros må sende mig e-mails, sms’er, mms’er samt lignende meddelelser vedrørende tilbud på varer, nyheder, deltagelse i konkurrencer samt servicemeddelelser om min brug af s-engros.dk. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Jeg accepterer samtidig, at Dagrofa S-Engros kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.

Vilkår og betingelser

  1. E-mail, sms og mms og anden elektronisk kommunikation fra Dagrofa S-Engros 

Når du tilmelder dig modtagelse af meddelelser vedrørende tilbud på varer, nyheder, deltagelse i konkurrencer samt servicemeddelelser om din brug af S-Engros.dk via e-mail, sms, mms samt lignende meddelelser, så fremgår detaljerne om den enkelte tilmelding af de specifikke tilmeldingssider. Generelt giver vi dig mulighed for at afgive såvel almindelige kontaktoplysninger som oplysninger om specifikke interesser. Du kan til enhver tid afmelde dig vores elektroniske kommunikation via links i de enkelte e-mails og ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de sms’er, mms’er eller andre meddelelser, som du modtager fra os.

  1. Datapolitik

Du accepterer, at Dagrofa S-Engros ved FoodService Danmark A/S, Vejleåvej 13,  2635 Ishøj, Cvr-nr. 27626904 (herefter ‘FoodService Danmark’) behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk kommunikation eller senere ændring heraf, jf. ovenfor, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at meddele os samtykke til at kontakte dig via elektroniske kommunikation.

Evt. ændringer til vores datapolitik vil blive offentliggjort på S-engros.dk.

2.1 Hvilke personoplysninger behandler FoodService Danmark?

Dagrofa indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

– giver os oplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din profil hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. abonnere på nyhedsbreve, deltager i brugerundersøgelser, eller hvis du deltager i konkurrencer.

2.2 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

– registrere og vedligeholde din profil

– give dig mulighed for at benytte visse serviceydelser, f.eks. brugerundersøgelser, deltage i konkurrencer eller kampagner på hjemmesiden eller informere dig om ændringer af en eller flere af serviceydelserne.

2.3 Hvem modtager dine personoplysninger?

Vi kan videregive dine personoplysninger til:

– forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto og for at hjælpe os med at levere varer og serviceydelser til dig. Disse forretningspartnere har tavshedspligt og har ikke tilladelse til at benytte dine personoplysninger til andre formål.

2.4 Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på FoodService Danmarks vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

2.6 Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.

2.7 Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: FoodService Danmark, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostningerne ved at sende de registrerede personoplysninger til dig. Du kan få urigtige oplysninger slettet eller korrigeret.

3.    Cookies

Vi bruger ‘cookies’ på s-engros.dk, hvilket gør det muligt for FoodService Danmark at se, hvilke dele af hjemmesiden som brugerens browser tidligere har besøgt. En cookie er en lille datafil, som sendes til din browser fra en webserver og lagres på din harddisk.

Cookies bruges til at forbedre vores hjemmeside, bl.a. at anslå brugeres trafik og mønster; at opbevare oplysninger om dine præferencer, således at hjemmesiden kan tilpasses dine individuelle interesser; at gøre din søgning hurtigere; og at genkende din profil, når du besøger hjemmesiden igen.

Du kan indstille din browser til at afvise cookies. Hvis du vælger ikke at modtage cookies, kan der være bestemte undersider på hjemmesiden, som du ikke kan komme ind på. Vores webserver sender cookies til din computer hver gang, du logger på vores hjemmeside, medmindre du har indstillet din browser til at afvise cookies.

4. Yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen FoodService Danmark, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close