Sharing event med Santa Maria

01. juni 2017

Onsdag d. 31/5 havde vi 32 kunder med til Sharing arrangement i samarbejde med Santa Maria.

Arrangementet blev holdt på terminalen i Middelfart, hvor vi havde gjort klar til en hyggelig middag for 32 kunder.

Der var to fra Santa Maria med til at forberede maden og de havde taget en foredragsholder med fra Min Café i Silkeborg. Caféen kører konceptet delemad, som foredragsholderen introducerede vores kunder til. Det var inspirerende og kunderne lyttede og stillede spørgsmål.

Santa Maria kørte tre serveringer bestående af en masse forskelligt, som blev stillet på bordene og som man bare kunne tage af. Konceptet Sharing var helt gennemført med en 'help yourself' stil og der var en meget hyggelig stemning.

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus