Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark

07. marts 2017

Thomas Panteli tiltræder som ny logistikdirektør i FoodService Danmark. Med tung international erfaring og en stærk, strategisk tilgang til logistik bliver Thomas Panteli fra den 1. april en del af ledelsesgruppen i foodservice-kæmpen.

FoodService Danmark lægger nu en af de sidste brikker på ledelsesgangen hos den voksende milliardforretning og ansætter Thomas Panteli som ny logistikdirektør.

46årige Thomas Panteli kommer fra en stilling som COO i svenske Hilding Anders og har første arbejdsdag i FoodService Danmark den 1. april 2017.

Til FoodService Danmark medbringer han bl.a. mere end 14 års international erfaring fra Carlsberg, hvor han har haft en række topstillinger inden for logistik og supply chain. Dertil kommer fire år som CEO for Carlsbergs lettiske bryggeri Aldaris.

”Med Thomas føjer vi en tung, international profil inden for logistik og supply chain til ledelsesgruppen. Men ikke nok med det. Thomas medbringer også stor ledelseserfaring og stærke kompetencer inden for procesoptimering og bidrager med et strategisk fokus på logistik i vores virksomhed. Thomas er på alle punkter et utroligt godt match til den udvikling, som FoodService Danmark er midt i”, siger Christian J. Storinggaard, adm. direktør i FoodService Danmark.

FoodService Danmark er med Christian J. Storinggaard i spidsen i gang med et stort udviklingsarbejde. Med tilføjelsen af Thomas Panteli får FoodService Danmark styrket ledelsesgruppen, som skal eksekvere selskabets stærkt kundecentrerede vækststrategi. En strategi, som skal gøre virksomheden til den førende spiller på foodservice markedet i Danmark.

”Vores fokus på at udvikle og drive værdiskabende kundekoncepter og -services og vores stærke procesfokus, skal løfte væksten frem mod 2020. Derfor glæder det mig naturligvis, at vi nu har fået et virkelig stærkt ledelsesteam på plads i FoodService Danmark”, siger Christian J. Storinggaard.

For yderligere information kontakt venligst:

Adm. direktør i FoodService Danmark, Christian J. Storinggaard på telefon 4092 8900

 

Om FoodService Danmark
FoodService Danmark er ejet af Dagrofa aps og omsætter for ca. 4,7 milliarder om året. Virksomheden har 1.100 ansatte og består af Dagrofa S-Engros, som med 30 engrosbutikker er Danmarks største cash & carry grossist, og Catering Engros, som er totalleverandør af fødevarer til professionelle køkkener. Derudover ejer FoodService Danmark selskaberne HKI OST, KødGrossisten, Grønt Fokus og Prima frugt.

 

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus