S-Engros Extra sortiment

I Dagrofa S-Engros finder du flere tusinde varer til bundsolide priser. Fra fersk kød, frugt og grønt, ost og mejeri til kolonialvarer, spiritus, øl og vand.

Det lyder måske meget godt, men det bedste af det hele er, at der er mere endnu. Mere end øjet ser. Alt det Extra.

Med S-Engros Extra får du nemlig adgang til et kæmpemæssigt udvalg af varer, der ikke var plads til på hylderne. Helt præcist bliver dit udvalg ca. 8.000 varer større, så du må undskylde, hvis det gør det lidt sværere at vælge. 

S-Engros Extra består af ExtraFrisk – mere end 2000 ferskvarer, som du bestiller online og afhenter i S-Engros – og ExtraUdvalg – ca. 6.000 ekstra lagervarer, som du både bestiller og henter i butikken.

 

8.000 varer du ikke finder på hylderne.


Et endnu større udvalg af friskt og lækkert
kød, ost, frugt og grønt. 

Login på ExtraFrisk her på siden og afhent
næste hverdag i din S-Engros.

Savner du noget? 6.000 ekstra varenumre,
som du kan bestille hjem til din lokale S-Engros.

Bestil i butikken og afhent
dine varer næste hverdag.

 

 

Hør meget mere om S-Engros Extra sortimentet i din Dagrofa S-Engros!

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus