Leverandører

I S-Engros arbejder vi hele tiden med at have det rigtige sortiment og de rigtige produkter til vores kunder - hvadenten det gælder den lokale pizzabar, café kæden, kantinen eller top restauranten.

Nøglen til vores succes ligger i vores tætte samarbejde med udvalgte leverandører. Høj kvalitet, stabil leverance og innovation er i højsædet, når vi udvælger vores samarbejdspartnere.

Udover vores egne specialist selskaber, arbejder vi i vores indkøbs- og kategoriafdeling, konstant med at afsøge markedet for spændende innovative leverandører, der sammen med os vil sikre vores kunder den bedste kvalitet, den bedste pris, og den mest stabile levering.

Sammen med vores specialisteselskaber og vores udvalgte samarbejdspartnere, arbejder vi dagligt med at sætte fødevareagendaen på foodservice markedet.

 

Levering til Dagrofa S-Engros?

Har du som leverandør innovative tanker, produkter i den rigtige kvalitet til vores målgrupper og en stabil forsynings streng, er du velkommen til at kontakte vores indkøbs- og kategoriafdeling på tel. 70 80 80 80.

Se vores logistik guide her

 

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus