Hvor meget kan du spare?

 

Vi tilbyder at lave en prissammenligning på dine vigtigste varer, så du kan se, hvor meget du kan spare hos Dagrofa S-Engros. 

 

Indtast oplysningerne herunder, så kontakter vi dig snarest. Du kan enten indtaste specifikke varer eller uploade en faktura fra dit nuværende indkøbssted.

 

Du kan også vælge at kigge forbi en af vore butikker med dine seneste fakturaer fra dit nuværende indkøbssted. 

 

*

*

*

*

*

 

 

Skriv dine 10 vigtigste varer her: 

 

Varens navn, mærke & vægt/indhold
Ugentligt køb/stk.
Pris i alt


Vis 10 linjer

...eller upload en faktura, med varer du vil have tilbud på.

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus