Det siger vores kunder

Det er nemt at handle i Dagrofa S-Engros!

Jeg handler 2-3 gange om ugen i S-Engros Holbæk.

Det er nemt. De har et stort sortiment og kommunikationen er god. Dagrofa er er en stor landsdækkende virksomhed. Men for mig ødelægger det ikke det lokale. Hvis butikken mener, at de har noget jeg kan bruge, tager de kontakt til mig.

Villy, Mega Bowl Holbæk ApS,
Holbæk

Ligger tæt på og her er rart at komme!

Jeg handler her, fordi vi har en cafe i boldklub. Det ligger tæt på.

Jeg synes altid, at det er rart at komme her. De har et godt udvalg. De har fået et endnu større udvalg nu, end de havde før i tiden. Så jeg er rigtig glad for at komme herude.

Tina, Dragør Boldklub,
Kastrup

Vi bruger kun Dagrofa S-Engros som leverandør

Jeg vil gerne anbefale Dagrofa S-Engros.

S-Engros har de varer jeg skal bruge - ellers skaffer de dem hjem.

Der er god service og gode priser. Jeg handler 4 gange i ugen.

Øl og vand, kød og pålæg.

Vi bruger ikke andre leverandører.

Lars, Ulkebøl forsamlingshus,
Sønderborg

Servicen er i højsædet og ordentlige priser

Jeg synes generelt, at jeg har en rigtig fin dialog med hele staben. Jeg kommer faktisk hos Dagrofa S-Engros hver eneste dag i ugen mandag til fredag.

Jeg sætter service i højsædet, og det er de rigtig gode til. Det er også vigtigt, at der er nogle ordentlige priser på de råvarer, jeg bruger. Hvis der er noget, jeg mangler, kan jeg altid tage fat i dem og så inden for ganske kort tid få skaffet de varer hjem, som jeg har brug for.

Morten, Global Logistics,
Kastrup

Rigtig god service!

Jeg får en rigtig pæn behandling i butikken - en rigtig god service. Og så synes jeg, at priserne er fornuftige. Desuden ligger Dagrofa S-Engros geografisk rigtig smart i forhold til min butik. Jeg har et bowlingcenter og handler gennemsnitligt en gang om dagen og storhandler en gang om ugen. Generelt er personalets måde at behandle kunderne er god. Når der er problemer med f.eks. leverandørerne, så får de dem altid løst.

Henrik, Fun Bowling,
Sønderborg

Jeg anbefaler Dagrofa S-Engros til alle!

Jeg har et forsamlingshus og Dagrofa S-Engros ligger 500 meter fra mig, så jeg handler meget hos Dagrofa. De er altid meget imødekommende - og hvis jeg lige står og mangler et eller andet, så hjælper de mig med at finde varen, f.eks. hvis den findes i en anden Dagrofa-afdeling. Jeg vil absolut anbefale Dagrofa S-Engros til alle cafeer, restauranter og haller osv. Der er ikke noget at komme efter prismæssigt.

Christian, Tved Forsamlingshus,
Svendborg

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus