Bonusklubber

Som kunde hos Dagrofa S-Engros kan du blive medlem af én af vore bonusklubber.

Medlemskab er gratis, og du optjener løbende en månedsbonus, som afregnes hvert kvartal.

Bonussen er omsætningsbestemt - jo mere, du køber pr. måned, jo højere bonussats opnår du. Der gives bonus på udvalgte og relevante varer indenfor de enkelte bonusklubber - også varer på tilbud! 

Vi sender dig løbende bonus-sms'er, så du kan følge med i din bonus - du kan også se dit bonuskøb på dine fakturaer fra Dagrofa S-Engros. 

 

Hvordan bliver jeg medlem? 

Læs mere om de forskellige bonusklubber herunder og download en tilmeldingsblanket, som blot skal afleveres i din lokale Dagrofa S-Engros - så optjener du bonus fra næstkommende hverdag. Du kan også få en tilmeldingsblanket i din lokale butik.

 

  BarGros er for dig, som driver et professionelt udskænkningssted såsom en bar eller et diskotek.   Se bonussatser og tilmeldingsblanket her  
           
  Catering Klubben er for dig, som driver et professionelt spisested såsom en restaurant, café, dinér transportable eller lign.    Se bonussatser og tilmeldingsblanket her  
           
  ChokoGros er for dig, som sælger meget konfekture.   Se bonussatser og tilmeldingsblanket her  
           
  Elite Købmand er for dig, som har en kiosk eller en købmandsbutik.   Se bonussatser og tilmeldingsblanket her  
           
  Fastfood Klubben er for dig, som har et fastfood spisested såsom en grillbar, pizzeria, pølsevogn, shawarma-bar eller lign.    Se bonussatser og tilmeldingsblanket her  

 

 

 

 

 

 

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus