Få din tilbudsavis før alle andre

06. februar 2018

Modtag tilbudsavisen før tid

Ønsker du at modtage vores tilbudsavis Hent selv før tid, kan du tilmelde dig vores e-mail service. Med denne service sikrer du at modtage tilbudsavisen før tid. 

 

Du får også mulighed for at modtage andre relevante tilbud målrettet dig og din virksomhed. Vi sender en e-mail én gang om ugen. Og husk, hvis e-mailen ikke er relevant for dig, kan du altid framelde dig igen.


Tilmelding til nyhedsbrev


Alle felter med (*) skal udfyldes

E-mail (*)
Firmanavn (*)
Kundenummer (*)

Vores e-mailadresse politik

 

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus