Danmarks bedste cash & carry avis ændrer format

30. juli 2017

Nyt format- og navn til Danmarks bedste cash & carry avis.

Kære kunde

Gældende fra 1. august ændrer vi formatet på din tilbudsavis, for at tilbyde dig endnu mere relevante tilbud. Det betyder, at avisen går fra 36 til 16 sider. Til gengæld udgiver vi fremover tilbudsavisen hver 14. dag, så du oftere får de gode tilbud.

Din tilbudsavis får også et helt nyt design som vi glæder os til at vise dig. Sammen med en relancering af designet, skiftes navnet også. Fremover er navnet på Danmarks bedste cash & carry avis 'Hent Selv'.

Selvom vi har gjort tilbudsavisen mindre, skal du ikke snydes for de gode tilbud. Vi har derfor samlet de bedste tilbud til dig, baseret på de varer du langer over disken.  Disse udkommer også hver 14. dag. Disse finder du kun i din lokale S-Engros butik samt i vores e-mail nyhedsbrev og SMS.

For tilmelding til e-mail og SMS service - send en SMS til 1272 med teksten:

SMS-service: DAGROFA TILMELD + kundenummer*

E-mail-service: DAGROFA EMAIL + kundenummer + e-mail*

 

*Husk at du til hver en tid framelde dig denne service.

 

Se det nye Hent selv her:

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus