EasyEngros

 
easyengros.dk er blevet til ExtraFrisk og kan findes på www.s-engros.dk

Det betyder, at du fortsat kan bestille et stort udvalg af friskt og lækkert kød, ost, frugt og grønt. Bestil online inden kl. 15:00 og afhent næste hverdag i din Dagrofa S-Engros.

Fisk udgår desværre af sortimentet som følge af ændringen.

Man kan aldrig få for meget af det gode. Og Extra Frisk giver dig adgang til vores fulde udvalg af frisk kød, oste, frugt og grønt. Flere udskæringer, mere smag, ekstra økologi, mange valgmuligheder.

Vi tilpasser hele tiden udvalget til sæsonen og finder de varer, der er allerbedst lige nu. Det store udvalg betyder også, at du både får adgang til velkendte og populære varer og lidt mere eksotiske specialvarer.

 

 

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer og leverer kødprodukter til profes sionelle køkkener i hele Danmark. Altid med fokus på god personlig service og med sans for kvalitet. KødGrossistens store varesortiment rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundernes ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab, samt får adgang til Danmarks bredeste viden om ost og specielle mejeriprodukter.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører. Friskheden og den gode kvalitet er i fokus og priserne er konkurrencedygtige.

Læs mere om Prima frugt

Grøn Fokus

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus